Verzekeringen

Financiële risico’s afdekken met een maatwerk verzekeringspakket

Al ruim 20 jaar biedt Van den Broek Advies betrouwbaar, deskundig en onafhankelijk advies aan op het gebied van verzekeringen. Wij zijn volledig onafhankelijk en zijn daarom in staat om voor u de beste aanbieding uit de markt te halen. Wij kunnen voor praktisch elke situatie de meest passende verzekering adviseren. Voor het aanbieden van de diverse verzekeringsproducten werken wij samen met een groot aantal verzekeraars, indien nodig maken we gebruik van een verzekeringsmakelaar.

Binnen Van den Broek Advies zijn de verzekeringen globaal in 3 groepen te verdelen:

Verzekeringen voor uw privé situatie:
Binnen deze groep vallen alle verzekeringen waar u in uw particuliere huishouden mee te maken kunt krijgen.

Verzekeringen voor uw onderneming:
Iedere onderneming heeft een eigen ‘risicoprofiel’ en iedere ondernemer heeft eigen wensen. De adviseurs van Van den Broek Advies kennen de risico’s van de diverse branches binnen het MKB.  Graag denken wij met u mee om deze risico’s in kaart te brengen en vervolgens op een passende manier te verzekeren.

Het verzekeren van uw exclusieve bezittingen:
Ook voor het verzekeren van uw exclusieve bezittingen bent u bij Van den Broek Advies aan het juiste adres. Wij verzekeren van alle exclusieve merken de klassiekers, de hypercars en de sportwagens voor dagelijks- of hobbymatig gebruik. Naast ons specialisme in het verzekeren van uw exclusieve en klassieke auto’s kunnen wij ook uw exclusieve woning en inboedel verzekeren. Hiervoor hebben wij een samenwerking met een specialistische verzekeraar op dit gebied.

Henk Luitjes_rond

Afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek?
Vul het formulier in of bel 0341-358 056.

Maak een vrijblijvende afspraak